Кубрат Пулев отсече: Бях много подготвен срещу Кличко, отсега почвам да се готвя


Кубрат Пулев отсече: Бях много подготвен срещу Кличко, отсега почвам да се готвя
Снимка: БГНЕС

5001 0

Кубрат Пулев призна, че е допуснал грешки в днешния си двубой, но е доволен от победата и от начина, по който се е подготвил за неочаквано тежкия двубой срещу Кевин Джонсън. Българският боксьор спечели след 12 рунда срещу американеца и до края на годината трябва да се изправи в битка за световната титла в тежка категория на IBF.

Знаете, че аз съм много постоянен и твърдоглав, дори, но смятам, че трябва още много работа. Много различна подготовка за световна титла, но се подготвяме спрямо противника. Пак казвам Джонсън бе много опасен. Смятам, че с целият щаб трябва да се подготвя по съвсем различн начин, срещу когото и да се изправя. Това, че беше неудобен противникът, мачът не беше красив - няма значение. Важна беше победата", каза Кобрата на пресконференцията след мача.

Следващото препятствие за българина трябва да е някой измежду Антъни Джошуа и Владимир Кличко, но е много вероятно победителят в двубоя между двамата да се откаже от титлата. Независимо от това, от днес нататък Пулев се готви само за едно - мача за световната титла на IBF.

"Още от сега отивам да тренирам (смее се). Когато се работи здраво и дълго, трябва и почивка. Ще гледаме мача под лупа и ще обмислим всичко и вече моят промоутър ще измисли преговорите, за един подобен мач (б.р. световната титла).

От мача, който загубих за световната титла, се научих да не се подценява противника. Човек се учи много повече от грешките, отколкото от победите. Тогава бях много подготвен, но загубих лесно. Пак казвам, беше много тежко, чудеше се как да се измъкне, но бе тежко, както обеща", допълни Кобрата за днешния си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички