Кобрата: Бог е с мен, а аз след него


Кобрата: Бог е с мен, а аз след него
Снимка: БГНЕС

1090 0

Кубрат Пулев не беше особено словоохотлив по време на откритата тренировка преди сблъсъка срещу Кевин Джонсън в зала "Арена Армеец".

Той подари торта за рождения ден на на своя треньор - Ули Вагнер, а след това сподели, че на ринга ще бъде воден от Бог и българската публика.

"Утре ще бъде кантарът, така че може да дойдат хората да ни гледат. Чувствам се добре, чувствам се здрав и добре подготвен. Бог е с мен, а аз съм след него. Честитих рождения ден на треньора си Ули Вегнер. За мен винаги е било удоволствие да играя в България в това красиво време, удоволствие е пред такава публика да изляза, затова им благодаря винаги", каза накратко Кобрата след края на откритата тренировка.

Както е известно, в петък Кубрат Пулев се изправя срещу Кевин Джонсън за интерконтиненталната титла на WBA. Гала-вечерта "Final Countdown" започва в 19:00 часа, а мачът на Тервел е точно преди този на неговия брат. Зрелището може да следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички