Илиана Раева разкри каква контузия точно спира ансамбъла за Световното


Илиана Раева разкри каква контузия точно спира ансамбъла за Световното
Снимка: БОК, Костадин Андонов/StartPhoto

1682 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри точно каква е контузията на Лаура Траатс, заради която ансамбълът ни няма да участва на предстоящото Световно първенство, което започва на 27 октомври.

"Здравето на момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика е най-важно и то не трябва да бъде рискувано, дори за световно първенство" - започна Раева пред bTV.

"Лаура е получила доста силни болки и нашият доктор е казал, че не трябва да се рискува и не трябва да играем. Контузията ѝ е дискова херния. Няма нищо по-важно от здравето на момичетата. След като докторът е казал, няма да играят. Добре са момичетата. Те постигнаха най-големия си връх. Нищо фатално не се е случило" - допълни още тя.

Все пак България ще бъде представена от двама участници. Става въпрос за Боряна Калейн и Татяна Воложанина. Съвсем наскоро Калейн разби конкуренцията на обръч и топка на "Чалъндж Къп".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички