Зауерланд категоричен: Ако Пулев изпадне в ситуацията на Кличко...


Зауерланд категоричен: Ако Пулев изпадне в ситуацията на Кличко...
Снимка: БГНЕС

5128 0

Кале Зауерланд е категоричен, че Кубрат Пулев е доказал през годините, че има шанс да спечели титлата, независимо че е аутсайдер срещу Антъни Джошуа. Двамата се изправят един срещу друг на 28-и октомври в Кардиф, а промоутърът на Кобрата е категоричен, че българинът има своите предимства в срещата.

"Вижте хората, които е побеждавал - Димитренко, Томпсън, Устинов - всички те са били в пика на кариерата си, когато той се изправи срещу тях", заяви Кале Зауерланд пред Sky Sports.

"Бил се е с големи боксьори и преди, побеждавал ги е, има страхотна визитка. Боксира се едва от 12 годишен. Антъни Джошуа е велик шампион, но сам си каза - учи се по време на мачовете. Не искаш да срещаш човек като Кубрат Пулев в този момент.

Антъни има много силни страни - скорост, младост, сила. Много е здрав. Но също така има и слабости. Дилиан Уайт и Кличко показаха ясно, че той може да бъде ударен и това му влияе. Все още е неопитен, което си пролича и в мача с Кличко.

Пулев ще работи здраво в следващите месец и половина и ще опознае внимателно слабите страни на Джошуа. Едно е сигурно - ако Пулев се озове в ситуацията на Кличко, ясно е кой ще спечели"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички