Зауерланд: Ако има реванш Джошуа - Кличко, ние ще го приемем, но Кубрат ще се бие с Антъни


Зауерланд: Ако има реванш Джошуа - Кличко, ние ще го приемем, но Кубрат ще се бие с Антъни
Снимка: БГНЕС

1728 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев може да се окаже, че ще бъде препятствие за реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко. Кобрата е задължителен претендент за титлата на IBF, която в момента е в ръцете на британеца. 

"Това бе един страхотен мач, страхотна реклама за бокса", призна промоутърът на българина Кале Зауерланд пред "Boxing News".

"Като фен аз бих искал да видя нов бой между Джошуа и Кличко, но като промоутър на Кубрат Пулев не съм щастлив от факта, че може да има реванш. Грижа се за клиентите си, това ми е работата. В края на деня, когато се прибера, искам да знам, че съм направил това, което момчетата ми искат. В случая говорим за мач между Джошуа и Кубрат. В едно нещо съм сигурен. Ако IBF позволи реваншът да е преди мача за титлата на Кубрат, то победител отново ще е Джошуа, а Пулев иска да се боксира именно с него. 

Като фен на бокса ще разбера, ако позволят първо да се изиграе реванша, но целта ми като промоутър на Пулев е да му уредя мач с Антъни максимално бързо. Все пак обаче трябва да приемем решението на IBF.

Ако се стигне до реванш на Джошуа - Кличко, аз ще уредя мач на Кубрат през есента. Не мога да позволя той да се бие с Джошуа без да е излизал на ринга почти година.

Със сигурност един ден ще има мач между моя клиент и Антъни Джошуа, и това ще бъде един много интересен бой", допълни още Зауерланд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички