За втори път: МакГрегър обяви край на кариерата си


За втори път: МакГрегър обяви край на кариерата си
Снимка: Guliver/GettyImages

1466 0

Звездата на UFC Конър Макгрегър обяви, че слага край на професионалната си кариера в смесените бойни изкуства (ММА). 30-годишният ирландец съобщи на феновете си своето решение в туитър.

"Приятели, реших да се оттегля от спорта ММА. Пожелавам на всичките си бивши колеги успех в бъдеще. Сега се присъединявам към бившите си партньори и ще се наслаждавам на пенсията. Пиня коладата е от мен, приятели", написа Макгрегър в социалните мрежи.

Ирландецът бе абсолютен доминатор в октагона за няколко години, но последните две години не бяха толкова успешни за него. Той се изпробва в професионалния бокс, където загуби от американеца Флойд Мейуедър, а при завръщането си в UFC бе спрян от Хабиб Нурмагомедов. Това не е първият случай, в който дъблинчанинът обявява края на кариерата си. През 2016-та година Макгрегър направи същото, но само няколко месеца по-късно се завърна в спорта, за да се бие с Нейт Диас.

Макгрегър често има проблеми и със закона, като по-рано този месец бе арестуван в Маями, след като разби уличен телефон през нощно заведение. СПоред някои изчисления ирландецът е спечелил 200 милиона долара през кариерата си.

Междувременно станаха ясни датата и съперникът за следващия мач на Благой Иванов - Багата (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички