Вижте вандалщината на феновете на Слави Трифонов по време на концерта му


Вижте вандалщината на феновете на Слави Трифонов по време на концерта му

14699 0

Концертът протест на Слави Трифонов на "Орлов мост" парализира центъра на София, но донесе и огромен дискомфорт на всички живеещи в около Борисовата градина и в кв. "Яворов".

Actualno.com информира за вандалщината на част от феновете на Слави Трифонов. Наш читател ни алармира, че се стига до сериозни нарушения на домашната собственост покрай огромното скупчване на хора по продължението на бул. Цариградско шосе.

Във видеото по-долу може да видите как зрители на концерта рушат частна ограда и си позволяват да използват частен дом като трибуна за събитието.

"Живеем със семейството ми на бул. Цариградско шосе. В момента тече концерт на Слави Трифонов. Имаме къща с двор. Вратата към двора е желязна и я бяхме заключили. Сега вратата ни е разбита, оградата към задния двор счупена и в двора ни е пълно с много хора, които хвърлят боклуци, пикаят и т.н. Със съпруга ми два пъти се обадихме на 112. За съжаление ефект ... Няма!!!

Моля ви, споделяйте поста! Нека достигне до повече хора! Дано дойде поне един полицай, който да ни помогне!", пише пострадалата в социалните мрежи и е подкрепила думите си с видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички