В щаба на Кличко са сигурни: Владимир знае как и ще нокаутира Джошуа


В щаба на Кличко са сигурни: Владимир знае как и ще нокаутира Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

5788 0

Световният шампион на международната боксова федерация Антъни Джошуа има 18 победи от 18 мача в кариерата си и всички с нокаут, ще бъде нокаутиран от Владимир Кличко около 10-я рунд в срещата между двамата, която е тази вечер на стадион "Уембли". Това прогнозира братът на Владимир - Виталий.

Бившият световен шампион във версиите WBC/WBO е дал съвети на по-малкия си брат относно срещата довечера, като разкри, че е видял слаби страни в играта на непобедимия до момента сред професионалистите Джошуа.

"Гледахме много видеа. Видяхме как бе победен на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, както и на Световното през 2011 година. Това, което боксьорите направиха срещу него, за да го победят е просто. Те използваха комбинации, за да разбият гарда му. Джошуа не може да поема удари, пада лесно ако бъде ударен няколко пъти подред.

Никога не съм виждал брат си толкова фокусиран преди някой мач. Той е подготвен на 100%. Той има скорост и да не забравяме, че има опит като бивш световен шампион. Сигурен съм, че за 10 рунда Владимир ще нокаутира противника си. Ще бъдете изненадани колко опасен ще е Владимир в мача, особено през първите рундове. 

Слабата страна на брат ми е концентрацията и това се видя в мача с Фюри. Той не бе концентриран на 100% и за това се стигна до загубата, но сега нещата ще са различни. Ще видите", сподели Виталий Кличко.

Срещата между Антъни Джошуа и Владимир Кличко може да проследите на живо в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички