Трагедията на Цвети Стоянова - докога ще мълчим за истината?


Трагедията на Цвети Стоянова - докога ще мълчим за истината?

16359 0

Когато се случи такава трагедия всички ставаме съпричастни. За малко, докато не забравим...Тъжим, ядосваме се, кълнем и после всичко продължава по старому. Естествено намираме си виновник и решаваме, че случаят е приключен. Медиите се изреждат да взимат интервюта, да търсят близки и познати, факти и слухове, теории и догадки. Някои търсят истината, други просто сензации.

Нешка Робева: Състоянието на Цвети е отключена депресия

Всъщност истината я знаем всички, но никой не иска да я каже. Защото трябва да признаем, че всичко е тотално сбъркано и това не е изолиран нещастен случай. Замисляли ли сте се какво би накарало едно прекрасно, младо момиче да стигне до такава крайност?

Гимнастичка предизвика Илиана Раева на детектор на лъжата заради Цвети

Само си представете на какво напрежение е била подложена Цвети за да стигне до такава отчаяна постъпка. Някога задавали ли сте си въпроса, какво означава да бъдещ „златно момиче“? Знаете ли за какви физически и най-вече психически натоварвания става въпрос? Защото победата се търси НА ВСЯКА ЦЕНА! Защото те разглеждат повече като СЪСТЕЗАТЕЛ отколкото като човек! Докато се стигне до момента, в който действително забравяш, че не си просто номер или парче от мозайка, а спортът не е всичко в живота!

Раева се обърна към кръстника на Цвети Стоянова: Как се гледаш в огледалото?

Не съм религиозен, но се моля Цвети да се оправи. За да може да го разбере, да се почувства като нещо повече от „златно момиче“.

А ако решите един ден да сложите „цвички“ на малкото си момиче не оставяйте да го употребяват .Каквито и успехи или неуспехи да има не забравяйте да му напомняте, че те не са всичко в живота. Не успяхме да предпазим Цвети, нека поне не допускаме този ужас да се повтаря!

Цвети, с теб сме!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички