Топ 5 спортни залога за 2019 година


Топ 5 спортни залога за 2019 година
Снимка: iStock/Guliver

2112 0

2019 г. се очертава да бъде поредната интересна година за спортния свят, а букмейкърските къщи още от сега започнаха да публикуват коефициенти за най-интересните събития в целия спортен спектър през 12-те месеца на годината. Ние, заедно с експертите в света на спортните залози от BetsMob.com, съставихме списък с петте най-интересни спортни залога през 2019 година.

1. Шампионска лига

Шампионската лига за пореден път се очертава да бъде интересна и непредвидима, въпреки че букмейкърските къщи като WinBet имат изявен фаворит в лицето на Манчестър Сити с около 4.00 коефициент, което е с 2-3 единици по-малко от следващите преследвачи. “Небесносините“ и през последните години бяха сочени като фаворити преди началото на елиминациите, но успяха последователно да се провалят в няколко поредни случая. Ще бъде ли тази година по-различно или отново отборът на Пеп Гуардиола ще разочарова? Предстои да разберем.

Барселона също по традиция е сред най-спряганите отбори за “Ушатата“, като в този случай те са втори фаворит, следвани от Ювентус и ПСЖ с равни коефициенти. Любопитен факт е, че шампионът за последните три сезона Реал Мадрид се нарежда чак на шесто място в очакванията на букмейкърите, като е изпреварван също така и от Ливърпул - отбора, който загуби по злощастен начин миналогодишния финал срещу “Белия балет“. Очевидно онлайн сайтовете за залози отчитат слабата форма на мадридчани и приемат Кристиано Роналдо и Зинедин Зидан като основни фактори за последните успехи на тима.

2. Формула 1

Всички сайтове за залози вече имат коефициенти и за сезона във Формула 1, където новото поколение започва да превзема сцената. 21-годишният Шарл Льоклер вече е четвърти фаворит за първото място в генералното класиране, въпреки изключително малкия си опит. Той обаче ще има привилегията да се качи в болида на Ферари от новия сезон, заменяйки Кими Райконен. Все пак, специалистите считат като малко вероятно топ фаворитът Люис Хамилтън да бъде изместен от трона и от BetsMob.com съветват феновете на Формула 1 да заложат за него, въпреки сравнително ниския коефициент - около 1.75.

3. Уимбълдън

Разбира се, всички турнири от Големия шлем заслужават внимание, но черешката на тортата си остава събитието в “Ол Ингланд Къп“ в Лондон. За изненада на никого, Новак Джокович е основният заподозрян за трофея на Уимбълдън, следван от добрите си стари познайници - неостаряващите Роджър Федерер и Рафаел Надал, докато при жените далеч напред е Серина Уилямс.

4. Висша Лига на Англия

Неочаквано завързана е битката в първенството на Английската висша лига, където Манчестър Сити и Ливърпул са се впуснали в яростна гонитба, която според мнозина ще продължи до самия край на първенството. Ще може ли Юрген Клоп да донесе толкова дълго чаканата шампионска титла на “Анфлийд“ или Манчестър Сити пак ще прибере трофея? Разбира се, коефициенти има и за другите отбори, но с напредването на времето все повече шансовете им се стесняват.

5. Първа Професионална Лига

Заради навлизането във форма на Лудогорец и натрупването им на аванс от 6 точки Първа Професионална Лига се класира чак на пето място в нашата класация, но все пак и българското първенство е по-интересно от очакваното и ЦСКА все още таи големи надежди да успее да спре хегемонията на Разград. Феновете на “Червените“ могат да залагат за любимия си тим при много високи ставки, тъй като букмейкърите не вярват, че има реалистичен шанс Лудогорец да изпусне първото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички