Съперникът на Багата с неуместни шеги: Веднъж и аз щях да умра от глад


Съперникът на Багата с неуместни шеги: Веднъж и аз щях да умра от глад
Снимка: Getty Images/Guliver

12996 0

Следващият съперник на Благой Иванов (Багата) в UFC - Дерик Люис, показа в телевизионно шоу в САЩ, че все още не е опознал добре българина, въпреки че срещата между двамата вече е насрочена. Черния звяр, както е наричан Люис, се държа надменно, пускаше неуместни шеги и не бе сигурен от коя страна е родом Багата.

Запитан какво знае за Багата, Люис отвърна: "Не знам много за Иванов и в момента го проучвам. Откъде е той? Да не би да е от Русия?" Впоследствие водещият на шоуто му сподели, че Иванов е от България, а в миналото си е бил близо до смъртта.

Това обаче никак не трогна Черния звяр, който вметна неуместна шега, че веднъж и той бил близо до смъртта, но поради това, че е пропуснал хранене: "Лудост е това, че е бил близо до смъртта. Чудесно е, че е здрав. Един път пропуснах хранене и също като него бях близо до смъртта. Разбирам неговата болка, защото когато пропуснах храната почувствах, че ще умра."

Сблъсъкът между двамата бойци е насрочен за 2 ноември, когато ще се състои голямото шоу UFC 244. Съперникът на Багата е бивш претендент за титлата, но в последните си два мача допусна две поражения - първо от Даниел Кормие, а през тази година и от Жуниор дос Сантос. 

Люис все още не се намира в оптимална форма, като видимо е над състезателното си тегло: "Надявам се, че ще бъда с тегло към 113 килограма за битката." Черния звяр призна, че за известен период от време е загубил любовта си към спорта и се е двоумил дали да се откаже поради редица проблеми. Сега обаче се чувства напълно здрав и мотивиран за следващата си битка в октагона.

Междувременно Багата проведе тренировка с Хабиб Нурмагомедов, който го обяви за своя "български кошмар" - снимки и подробности вижте в този материал на SportLive.

„Не знам много за Иванов и в момента го проучвам. Откъде е той? Да не би да е от Русия?“
Водещият Хелуани му сподели, че Благой е от България и че е бил близо до смъртта.
„Лудост е това, че е бил близо до смъртта. За него е добре, че е корав. Един път пропуснах хранене и също като него бях близо до смъртта. Разбирам неговата болка, защото когато пропуснах храната почувствах, че ще умра“, добави шеговито Люис като не показа, че е впечатлен от случилото се на Багата преди години. „Не знам много за Иванов и в момента го проучвам. Откъде е той? Да не би да е от Русия?“ 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички