София Картинг Ринг за високоскоростните събития


София Картинг Ринг за високоскоростните събития
Снимка: София картинг ринг

1308 0

София Картинг Ринг е сред най-модерните закрити картинг писти не само в България, но и в Европа. Създадена от хора, професионалисти в областта на картинг спорта, има за цел да е нарицателно за перфектното място за провеждане на различни корпоративни и лични събития.

Тенденцията е, хората да търсят по-нетрадиционни и нестандартни места за забавление, а намирането им е все по-трудна задача. Тук на помощ идват високоскоростните събития, като метод за сплотяване на екипа и като начин да изпратиш последната си ергенска вечер!

София Картинг Ринг има зад гърба си стотици проведени тиймбилдинг тренинги, както на някои от най-големите компании, така и на по-малки такива. Форматът пресъздава усещането от участието в Ф1. Квалификационни сесии, състезание със старт сфетофар, награждаване на стълбичка, купи, медали и фотозаснемане са една малка част от нестандартната форма за сплотяване на екипа и създаване на екипен дух. Съревноваването по екипи, високоскоростаната емоция и удовлетворението от подобен формат е изключително ефективно и се пренася и в работната среда, споделят компаниите.

Също толкова нетрадиционно събитие е и организирането на ергенски партита, споделят от София Картинг Ринг. За момента тенденцията за ползване на тази услуга е развита най-вече сред чужденците, но в последната година от нея се възползват все повече родни ергени. Високоскоростно ергенско парти е страхотен старт на вечерта, а дамите могат да бъдат сигурни, че присъствие на други жени ще липсва. Това е една типично мъжка забава на съревнование и страст към високите скорости. Как ще продължи вечерта и дали отсъствието на нежния пол ще продължи, разбира се зависи от приятелите на младоженеца!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички