Случва се! Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър се разбраха за мега двубой


Случва се! Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър се разбраха за мега двубой
Снимка: Guliver/GettyImages

1753 0

Съвсем скоро ще бъде обявен "сблъсъкът на годината". Това пише днес "The Sun", разкривайки че Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър са се разбрали за всички детайли около двубоя между тях, за който се говори вече повече от година. Двете страни имат устна договорка и се очаква само официалното обявяване на титаничния мач, който може да счупи всички рекорди по гледаемост в бойните спортове.

Към настоящия момент не се обявяват подробности, тъй като официалното обявяване е забавено от трета страна, която е част от преговорите между непобедения боксьор и сензацията в UFC.

Най-интересно за феновете определено ще бъде разпределянето на парите от битката, тъй като МакГрегър е категоричен, че за сума под 25 милиона долара няма да стъпи на ринга, докато Мейуедър обеща да се върне на ринга единствено ако има гарантирани 100 милиона долара приход.

Според източниците за тази информация, официалното обявяване на двубоя може да се случи в близките две седмици. Повод за това е изненадващото пътуване на МакГрегър в САЩ, където той ще заснеме рекламен клип срещу насилието над деца. Според медиите отвъд Океана, той прави това с цел да се реабилитира пред Спортната комисия в Невада за ТОЗИ ИНЦИДЕНТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички