Ще видим ли Мейуедър и в октагона? Американецът отговаря


Ще видим ли Мейуедър и в октагона? Американецът отговаря
Снимка: Getty Images/Guliver

2187 0

Боксьорът Флойд Мейуедър разкри, че може да има реванш между него и Конър Макгрегър, но този път битката между тях ще е по правилата на ММА. Мейуедър сподели, че е готов по-късно тази година да кандидатства за лиценз за смесените бойни изкуства.

В последните месеци Мейуедър загатва, че може да се стигне до мач с Конър в октагона, а в същото време ирландецът отказва да коментира подобна тема. Флойд младши заяви, че щом тренировъчният му процес стигне до нужното ниво, той ще кандидатства за лиценз в ММА.

"Все още нямам лиценз, трябва време за всичко. Скоро се надявам да имам лиценз и да мога да се бия. Предполагам, че ще отнеме повече време, може би шест до осем месеца. Колкото и време да отнеме, ние искаме да сме сигурни, че всичко е направено коректно и по правилния начин.

Мога да се боря, борбата ми не е толкова слаба. От 1 до 10 бих се оценил на 7. Надявам се да успеем да качим нивото до 9. Разбира се, няма спор в играта ми с ръце. От 1 до 10 бих казал, че тя е на ниво - 100. Слаб съм с краката, там бих си дал оценка от 4, но точно за това ще имам нужда от повече време - да мога да премина на едно друго ниво", разкрива Мейуедър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички