С невероятна игра ансамбълът ни взе сребро в многобоя в Гуадалахара


С невероятна игра ансамбълът ни взе сребро в многобоя в Гуадалахара
Снимка: БГНЕС

1743 0

Ансамбълът на България в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова спечелиха сребърен медал в многобоя на World Challenge Cup 2019 по художествена гимнастика в Гуадалахара (Испания)!, предаде БНР.

Момичетата на Весела Димитрова и на Михаела Маевска показаха, че са най-добрите и при игра без грешка със сигурност са шампионки. След изпълнения по невероятен начин шедьовър по музиката на филма "Най-великия шоумен" българките получиха космическата оценка от 26.200 за съчетанието си с три обръча и 2 чифта бухалки и се поздравиха със среброто в многобоя.

С този уникален резултат гимнастичките ни изпревариха състава на Русия, който беше преди грациите ни след изпълнението на съчетанията с 5 топки. Именно грешката в това съчетание лиши "диамантите" ни от първото място.

Златен медал заслужено спечели ансамбълът на Италия, който изигра стабилно и без грешка и двете си съчетания. И така тройката за многобоя е : Злато за Италия със сбор от 50.250 точки, сребро за България със сбор от 49.100 точки и бронз за Русия със сбор от 46. 950 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички