Ронда Роузи: Атаката по автобус е по-лошо нещо от изскачането от клетката


Ронда Роузи: Атаката по автобус е по-лошо нещо от изскачането от клетката
Снимка: Getty Images/Guliver

2738 0

Бившата шампионка на UFC в лека категория Ронда Роузи нападна боеца Конър Макгрегър след загубата му от Хабиб Нурмагомедов. Тя заяви, че постъпката на руснака - изскачането от клетката и разпалване на масов бой, не е по-лошо от нападението на ирландеца над автобуса, в който се возеше съперникът му.

"Изскачането от октагона не беше толкова лошо събитие, както хвърлянето на предмети по автобус. Моята приятелка Роуз Намаюнас беше в този автобус. Моят приятел Майк Киеса получи аркада и беше изваден от битка. Струва ми се, че в спорта трябва да има еднакво отношение към всички. Не трябва да има специално отношение към някого, само защото носи повече пари на компанията. Това се отнася и за допинг тестовете, нападенията и ПТП с бягство. Твърде много бяха специалните отношения към звездите. Нужно е равно третиране. Иначе хората ще си помислят, че, достигайки определено ниво, всичко им е позволено. По отношение на допинга ще бъда по-строга. При един провал трябва да последва изключване за цял живот. Но аз не съм промоутър на мултимилиардна организация", заяви Роузи.

ГУБЕРНАТОРЪТ НА НЕВАДА БЯГАЛ ПОДПЛАШЕН ОТ БОЯ, РАЗПАЛЕН ОТ ХАБИБ

"Не съм гледала боя, но видях рекламата му и последиците. Зная как рекламират битките. Разбирам, че нещо трябва да се направи за рекламата. Но не смятам, че хората трябва да попадат зад решетките, за да рекламират нещо. Може да се намери начин да се рекламира мачът, без да се нарушават законите. Надявам се, че всички са здрави. Тяхната битка не бе достатъчно оценена заради последвалите събития. Надявам се, че този подход няма да стане тенденция. Иска ми се да вярвам, че хората се чувстват в безопасност, когато отиват на битка с децата си", каза още американката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички