Радослава Ненова: Все още не го давам, с детето още вярваме


Радослава Ненова: Все още не го давам, с детето още вярваме
Снимка: Фейсбук на Р. Ненова

6747 0

"Все още вярвам. Все още не го давам. Аз съм тази, която най-много натиска да продължи търсенето. Плача много. Детето също отказва да приеме, че баща му няма да се върне. Шансът вече е минимален". Това заяви жената до алпиниста Боян Петков - Радослава Ненова, пред bTV тази сутрин.

"Много се зарадвах, че китайците продължават с търсенето, защото това ти дава още един ден надежда. Не искам да говоря за край, когато все още няма край", каза още тя.

Според Радослава е възможен вариантът Петров да е паднал в цепнатина. Възможно е и да се е скрил в пещера. "Ако се е скрил в пещера заради лошото време, трябваше вече да е слязъл. Тези дни не съм спала. За мен денят започва, когато там се съмва - към 3 часа сутринта", допълва Ненова.

"Планината го искаше за себе си, а аз за мен. Не мисля, че го е било страх. Не мисля, че е бил нещастен. Той се чувстваше щастлив в планината. Сигурно са му липсвали хората. Тези дни разбрах колко много приятели е имал той. Те ми даваха кураж и реални оценки. МВнР също направи много. Легендарният Симоне Моро ми оказа много голяма подкрепа. Той даваше смислени коментари и помощ", разкри жената до алпиниста.

Тя е категорична, че диабетът на Боян не е бил пречка и смята, че може да си е счупил някой крайник. Тя заяви, че не е виждала снимка на откритата блуза и не може да каже дали е негова.

"Трудните моменти започнаха с телефонното обаждане, с което ми съобщиха, че го няма. Предполагам, че те ще продължат още дълго. Не си спомням да съм го карала да спре с алпинизма. Нещата започнаха да му се получават много добре. Не можеш да спреш един човек, когато той има голяма мечта. Не искам да говоря за край, когато все още няма край. Не се сърдя нито на планината, нито на Боян", завърши Радослава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички