Официално: Тервел Пулев се завръща на профи ринга още този месец!


Официално: Тервел Пулев се завръща на профи ринга още този месец!
Снимка: БГНЕС

945 0

Тервел Пулев ще поднови подвизите си в професионалния бокс през този месец, след като беше потвърдено участието му в гала вечер на 28-и март. Тя ще се състои в Потсдам - столицата на провинция Бранденбург, Германия.

В близките дни ще стане ясен и съперникът му, като той ще продължи да се бие в полу-тежка категория. За втория си мач при професионалистите Тервел се готви на германска земя заедно с неговия брат - Кубрат. Тренировките са водени от Ули Вагнер - треньорът, който пое Кобрата след поражението от Владимир Кличко.

Тервел, който спечели бронзов медал в Лондон, вече дебютира на профи-ринга, след като на гала-вечер в София смачка от бой Томислав Рудан в 3 рунда. Очаква се той да има още два мача през тази година, организирани от "Зауерланд".

Що се отнася до Кобрата, все още не е ясно кога той ще има нов двубой. Както е известно, той е претендент №1 на IBF за световната титла, като по всяка вероятност първо ще изчака да види какво ще стане след двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко в края на април.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички