О‘Съливан и Картър се захапаха здраво на осминафиналите


О‘Съливан и Картър се захапаха здраво на осминафиналите

1707 0

Петкратният световен шампион Рони О‘Съливан и двукратният финалист в Крусибъл Али Картър оставиха цялата интрига за последната сесия на двубоя им осминафиналите в Шефийлд Капитан Картър няма нито една победа над Ракетата в ранкинг турнир, но започна уверено мача и взе първата сесия с 5-3.

Във втората сесия миналата вечер нещата започнаха да изглеждат опасни за О‘Съливан, след като Картър взе първи три фрейма и дръпна с 8-3, но Рони намери играта си и спечели четири от последните пет фрейма, за да стигне до 7-9.

По този начин всичко ще се реши днес от 16:30 часа българско време, когато започва последната сесия между двамата, която ще продължи, докато един от двамата спечели 13 фрейма.

Вчера стана ясен и първия четвъртфинали на Световното първенство, след като Марк Алън победи Джо Пери с 13-8. Преди началото на последната сесия резултатът бе 8-8, но Пистолета демонстрира безгрешен снукър, за да вземе пет поредни фрейма и да си осигури място в следващата фаза, където ще срещне Кайрън Уилсън или Джейми Джоунс. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички