Невиждани сцени: Японка си счупи крака на състезание, но пълзейки финишира (ВИДЕО)


Невиждани сцени: Японка си счупи крака на състезание, но пълзейки финишира (ВИДЕО)
Снимка: интернет

8108 0

Невиждани сцени се разиграха през изминалия уикенд в Япония. По време на щафетното бягане "Екиден Фукуока" участничка изуми с невероятната си воля и себеотрицание. Японското момиче за нещастие си счупи крака метри преди финала, но въпреки това не се отказа, и финишира пълзейки.

Инцидентът с крака на състезателката е станал между 200 и 300 метра преди финалната линия след жестоко падане. В името на отборната кауза и за да не провали своите съотборници, японката решава да продължи състезанието на четири крака. Така тя изминава последните метри от състезанието с драстично по-бавно темпо, но по героичен начин.

В момента текат обсъждания дали съдиите правилно са допуснали атлетката да продължи своето участие, или е трябвало да я възпрепятстват заради физическото й състояние. Независимо от решението, японката се превърна в герой не само за своите съотборници, но и за хора по целия свят, които изгледаха смайващото видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички