Крокодил изяде голфър в парка "Крюгер" в ЮАР


Крокодил изяде голфър в парка "Крюгер" в ЮАР

2539 0

В Южна Африка голфър загуби живота си, след като бе нападнат от крокодил. След състезанието спортистът се приближил твърде близо до езерото на територията на игрището. Това се случи в лагера Скукуза в националния парк "Крюгер", съобщава агенция SAPA.

Името на голфъра е Жак ван дер Санд, на 29 години, син на член от персонала на парка. След края на срещата той се приближил до един от водоемите в пределите на игрището за голф, където  бил нападнат от 4-метровият крокодил. 

Както обясни екологът на парка Дани Говендър, след периода на хибернация и с началото на дъждовния сезон крокодилите се връщат към обичайната си активност и стават изключително агресивни. 

Когато Жак приближил до водоема, крокодилът го сграбчил и го повлякъл под водата. Приятели на спортиста вдигнали тревога, рейнджъри се заели да претърсват езерото, но намерили крокодила и неговата жертва твърде късно - Жак бил мъртъв. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички