Конър Макгрегър се завърна! Вижте кога и срещу кого ще се бие


Конър Макгрегър се завърна! Вижте кога и срещу кого ще се бие
Снимка: Guliver/GettyImages

5211 0

Ирландският боец в смесените бойни изкуства - Конър Макгрегър, официално ще се завърне в клетката. Това ще се случи след Нова година - на 18-ти януари в Лас Вегас. Той ще се бие срещу Доналд Серони в главната битка на UFC 246.

Най-вероятно сблъсъкът между двамата ще е в полусредна категория. Дейна Уайт - президент на UFC, заяви, че Конър вече е подписал своя договор (за който ще получи и много значима сума), а скоро се очаква това да стори и Серони. 

31-годишният ирландски състезател е с едно поражение и една победа в полусредна категория, като загубата дойде от Нейт Диаз. По-късно обаче Макгрегър взе реванш и го победи през 2016 г. Той е с рекорд 21-4 в ММА и не се е бил, откакто загуби със събмишън от Хабиб Нурмагомедов в края на миналата година.

Серони от своя страна е с рекорд 36-13-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Битката е изключително важна за Макгрегър, защото при загуба, амбициите му ще бъдат попарени. Той жадува нов шанс за титлата в лека категория, но ако битката с Доналд е в полусредна категория, то тогава Конър няма как да предяви претенции за шампионска среща.

А кой знатен боксьор наскоро призна, че е говорил с Макгрегър и че обмисля да се включи в ММА битките - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички