Кобрата с шанс за реванш срещу Кличко до няколко месеца!


Кобрата с шанс за реванш срещу Кличко до няколко месеца!

4842 0

Украинският боксов експерт Игор Витко предложи на боксовата звезда Владимир Кличко да покани за спаринг партньор преди мача с Антъни Джошуа не кой да е, а Кубрат Пулев.

Според Витко, българинът може да помогне на Кличко да се подготви по най-добрия начин за битката си с британеца.

Ако това се случи, Пулев ще има близък шанс, макар и в спаринг двубой, да изпробва силите си срещу най-омразния си съперник на ринга, който му нанесе единствената в професионалната кариера досега загуба.

"Изборът на спаринг партрньори за мача с Джошуа няма да е труден за Кличко. Работата е там, че Джошуа не притежава някакви необичайни техники или методи. Така че Кличко трябва да избере високи момчета, които действат класически", коментира експертът пред украинско издание.

"Както винаги, би било хубаво да има няколко подобни по стил боксьори: от по-леки скоростни до по-тежки "ударни". Бих взел Кубрат Пулев. Мисля, че той би могъл без особени проблеми да имитира стила на Джошуа. Може да покани и Дейвид Прайс, Уайт или Хелениус", добави Витко.

"Но все пак това са момчета от топ 15 и ще струват скъпо. Реално е да се открият и по-евтини съперници. Тъй като в този случай нещата няма да зависят от качеството на спаринг партньорите (но това е важен елемент), а от физическата кондиция на Владимир. От неговата скорост, реакции и, естествено, от моралната настройка", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички