Катрин Тасева с шанс за медал, колебливо представяне на Владинова


Катрин Тасева с шанс за медал, колебливо представяне на Владинова
Снимка: БГНЕС

1948 0

Вторият ден от Световната купа по художествена гимнастика в София не започна добре за Невяна Владинова. Плевенчанката, която миналата година пропусна надпреварата в столицата заради контузия, беше четвърта след изпълненията си на топка и обръч от вчера, но днес допусна грешки на бухалки и лента. 

Българската състезателка събра общ сбор от 75.900 след съчетанията на бухалки и лента и е втора преди тези в другите два потока. Грацията вдигна на крака публиката в „Арена Армеец“ при изиграването на съчетанието с бухалки, но допусна неточности. Владинова получи оценка от 17.750 (10.800 за трудност и 6.950 за изпълнение). На лента българката също допусна грешка, като съдийското жури ѝ присъди оценка от 17.650 точки (9.700 за трудност и 7.950 за изпълнение).

Катрин Тасева се движи на второ място във временното класиране за многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София след изиграванията си на лента и бухалки. Българката беше доста убедителна днес и получи 21.200 точки на бухалки, а на лента заслужи 18.500 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички