Катрин Тасева с шанс за медал, колебливо представяне на Владинова

Вторият ден от Световната купа по художествена гимнастика в София не започна добре за Невяна Владинова. Плевенчанката, която миналата година пропусна надпреварата в столицата заради контузия, беше четвърта след изпълненията си на топка и обръч от вчера, но днес допусна грешки на бухалки и лента. 

Българската състезателка събра общ сбор от 75.900 след съчетанията на бухалки и лента и е втора преди тези в другите два потока. Грацията вдигна на крака публиката в „Арена Армеец“ при изиграването на съчетанието с бухалки, но допусна неточности. Владинова получи оценка от 17.750 (10.800 за трудност и 6.950 за изпълнение). На лента българката също допусна грешка, като съдийското жури ѝ присъди оценка от 17.650 точки (9.700 за трудност и 7.950 за изпълнение).

Ансамбълът поведе в класирането за многобоя след страхотно изпълнение с топки

Националният ансамбъл по художествена гимнастика поведе в класирането на многобоя след първия ден на Световната купа в София, след като се предст...

Катрин Тасева се движи на второ място във временното класиране за многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София след изиграванията си на лента и бухалки. Българката беше доста убедителна днес и получи 21.200 точки на бухалки, а на лента заслужи 18.500 точки.

Още по темата

Please select answer!