Катрин Тасева продължи да очарова: Триумфира със сребро във финала на топка

Българската гимнастичка Катрин Тасева спечели сребърен медал в надпреварата с топка на Световната купа в София. С почти перфектно изпълнение във финала на топка тя си завоюва оценка от 19.950, като за трудност ѝ бе дадена оценка от 11.400. Така българската красавица продължи доброто си представяне на турнира, на който вчера спечели бронз в многобоя. 

Пред Тасева завърши само представителката на Русия Екатерина Селезньова с оценка 20.700. На трето място финишира израелката Линой Ашрам с 19.600. Другата ни гимнастичка на финала - Невяна Владинова, завърши шеста с оценка от 19.100.

Катрин Тасева грабна златен медал на лента на Гран При в Киев

Катрин Тасева завоюва златен медал във финала на лента на турнира Гран При по художествена гимнастика в украинската столица Киев. Родната грация ...

Тасева има възможност да спечели още медали, тъй като ѝ предстоят финали на бухалки и лента. Владинова не успя да се класира за тях. Българският ансамбъл също продължава своето участие на финалите на пет топки. Вчера родните грации спечелиха златото в многобоя. Подробности вижте в този материал. 

 

Още по темата

Please select answer!