Какво трябва да направи Конър преди да получи реванш с Хабиб?


Какво трябва да направи Конър преди да получи реванш с Хабиб?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2661 0

Вече стана ясно, че Конър Макгрегър е поискал реванш от Хабиб Нурмагомедов. Това обяви президентът на UFC Дейна Уайт. Какви обаче са условията, за да се стигне до втори двубой между двамата. 

Според експерт на UFC Конър може да се бие отново срещу Хабиб, но преди това трябва да победи поне един. Ирландецът загуби тежко в съботния двубой, като се отказа още в четвъртия рунд. След това пък Хабиб налетя на хора от екипа на Конър, а в залата се стигна до масов бой. 

MMA-експертът Ник Пийт сподели, че ще мине известно време, докато двмата отново излязат един срещу друг, а хора от щаба на Хабиб може никога да не получат разрешение да са в октагона отново. "Надявам се отново да го видим скоро в клетката, но може би няма да е скоро. Конър трябва да премине поне през още един човек, за да се стигне до реванш", заяви той. 

Бивша звезда в кеча: Такъв Макгрегър и аз бих го победи

Като потенциален съперник дори се смята, че е Тони Фъргюсън, който след Хабиб-Конър заяви: "Виждам в Хабиб истински съперник, знам,ч е иска и той битка с мен. Конър също е истински боец, но се страхува от мен и не е сигурен". 

Може да си припомните сцените, които се случиха след битката между Конър и Хабиб с това видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички