Хабиб: Изпитвах удоволствие да удрям Макгрегър по лицето


Хабиб: Изпитвах удоволствие да удрям Макгрегър по лицето
Снимка: Getty Images/Gulliver

2606 0

Руският ММА-боец Хабиб Нурмагомедов малко изненадващо призна, че е изпитвал удоволствие, докато е биел по лицето миналогодишния си съперник в клетката Конър Макгрегър. Хабиб победи ирландеца, но двубоят се запомни с масовото сбиване, което настъпи в залата след битката.

"Наслаждавах се, когато го биех по лицето. Много е приятно да биеш този, който е наговорил за вас много гадости. Затова изпитвах удоволствие от всеки удар. Преди боя баща ми каза: "Отпусни се, не го слушай. Просто си върши работата". И когато баща ми искаше да ме накаже за поведението ми след мача, аз му казах: "Ей, ние не говорихме за това какво трябва да правя след боя - само за това по време на боя". Случи се каквото се случи", заяви Нурмагомедов в интервю за Youtube-канал.

БАЩАТА НА НУРМАГОМЕДОВ: СЛЕД 3-4 БИТКИ ХАБИБ ПРЕКРАТЯВА КАРИЕРАТА СИ

Както е известно, заради безредиците след двубоя Хабиб бе глобен от Атлантическата комисия на щата Невада с 1 милион долара. Това е половината от хонорара, който руснакът си заработи за мача. А кога ще е реваншът между Нурмагомедов и Макгрегър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички