Главен мач с маси и завръщането на Team Hell No – SmackDown ревю (17.01.20)


Главен мач с маси и завръщането на Team Hell No – SmackDown ревю (17.01.20)
Снимка: Gulliver/GettyImages

5872 0

Тазседмичният SmackDown беше предпоследният преди един от най-интересните турнири в годината в WWE – Royal Rumble. Ето всичко, което се случи в шоуто, последвано от коментар на автора за всеки един от сегментите.

Сегмент 1 – Завръщането на Кейн, Firefly Funhouse, The Fiend и Daniel Bryan

Добър сегмент, интересен начин да се открие шоуто, като смятам, че историята за мача между Брей Уайът и Даниел Брайън на Royal Rumble е добре изградена.

Мач 1 – Джон Морисън срещу Биг И, победител – Джон Морисън

Джон Морисън е доста добър на ринга, а и е приятно да го видим отново като част от ростъра на WWE. Отделно е интересно накъде ще тръгне тази вражда, тъй като Миз и Морисън най-вероятно ще са претенденти за отборните титли на Новия ден.

Maч 2 – Братята Усо срещу The Revival, победител – Братята Усо

Пореден добър мач от двата отбора, проблемът е, че двата тима работят много добре помежду си, но от WWE като че ли не знаят как да ги използват. Ако има вражда, то тя най-вероятно ще бъде спечелена от Братята Усо, като честно казано не знам какво е бъдещето на The Revival в компанията.

Мач 3 – Бейли срещу Лейси Еванс, победител – Лейси Еванс

Не съм сигурен, че тази вражда е особено добре изградена. Първо, някак странен ми е образът на Лейси Еванс като face. Второ, първоначално тя трябваше да има вражда със Саша Бенкс, но впоследствие виждаме, че случващото се клони към бъдещ мач за титлата срещу Бейли (срещата бе обявена официално за Royal Rumble в края на шоуто). Интересно е каква ще е ролята на Саша Банкс в цялата история.

Сегмент 2 – Илайъс, Сами Зейн, Накамура,Сезаро и Брон Строуман

Вижте тази публикация в Instagram.

Will @shinsukenakamura answer the call of #BraunStrowman? #Smackdown

Публикация, споделена от WWE (@wwe) на

Определено от WWE ще изчакат да мине Royal Rumble, за да дадат някаква вражда на Илайъс. Що се отнася до историята около интерконтиненталната титла, смятам, че сценаристите в компанията могат да се справят доста по-добре в билдването на този мач. Враждата между Брон Строуман и Шинске Накамура ми изглежда леко пресилена и може би щеше да е доста по-добре изградена, ако Накамура бе записал няколко по-впечатляващи победи в последно време.

Мач 4 – Соня Девил срещу Алекса Блис, победител – Алекса Блис

Вижте тази публикация в Instagram.

What a catch by @otis_wwe!! #Smackdown

Публикация, споделена от WWE (@wwe) на

Фокусът върху този мач е историята между Манди Роуз и Отис, която поне според мен е изградена доста по-добре от абсурдния сценарий в Raw между Русев, Лана и Боби Лейшли. Интересен завършек на мача, който поставя зрителя в ситуация, в която би искал да разбере как ще продължи този сторилайн.

Главен мач – Роман Рейнс срещу Боби Рууд в мач с маси, победител Роман Рейнс

Мисля, че тази вражда трябваше да приключи вече и за радост на всички ще свърши най-вероятно ще свърши на Royal Rumble. Няма как Роман Рейнс да загуби два поредни пъти от Крал Корбин, затова смятам, че „голямото куче“ ще победи на турнира и ще се насочи към някоя по-сериозна вражда по пътя към КечМания.

Какво мислите вие за тазседмичното шоуто? Оставете мнението си като коментар под материала.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички