Г-н Путин, имаше допинг в сандвича, ще помогнете ли?


Г-н Путин, имаше допинг в сандвича, ще помогнете ли?
Снимка: Guliver/GettyImages, колаж Sportlive.bg

3703 0

Помните ли големия политик и още по-големия футболен управник Александър Томов - човекът, който ходеше с 5 лева в джоба, за да има за ЦСКА? Помните го, разбира се, и все още се смеете на глупостите, които говореше. Всеки човек в живота си има константи и винаги аз, а и не само аз, съм вярвал, че този човек ще ми е в топ 3 на хората, които винаги могат да ми оправят настроението с нелепите си бръщолевения. 

Уви, г-н Томов ще трябва да направи място за новия категоричен лидер в личната ми класация - лекоатлетката Силвия Дънекова, по-позната в последните 24 часа като "Неудобната". Жената, която дръзна да се опълчи на чудовището "ВАДА" (явно така се казва на WADA), но бързо потъна, смазана от голямата корпоративна машина, която представляват големите държави.

НЯМА ДОПИНГ! Просто тя е натопена! Някой дръзна да посегне на медикаментите на 14-тата от Световното първенство от еди коя си година и шампионката от БАЛКАНИАДАТА! Стотици милиони долари бяха хвърлени, за да бъде погребана титаничната Дънекова, която дръзна да се опълчи на голямото зло.

Тя не искаше да намесва лекаря си, въпреки че се почувства длъжна да спомене името му. Тя е чиста и нищо не е пипала, но не иска да намесва лекаря си.

Само тя си е виновна, защото е тръгнала срещу чудовището. Само тя си е виновна, че е хапнала сандвич преди да даде поредната си допинг проба. Една от всичките милион и половина, които е дала още в стъпването си в Рио. Никой друг не е проверяван колкото нея.

Допингът е в кръвта ѝ, защото не може да се изкъпе с топла вода, горката. Може би докато се е поливала с вода от, може би, легени, ѝ се е лепнало малко ЕПО, което се появи в кръвта ѝ. Дори не говорим за мелдония, който стана популярен в последната година. Говорим за допинг, който в същността си е преливане на кръв. Допингът, който коства името на Ланс Армстронг.

От сандвича и неработещата канализация в олимпийското село стигнахме чак до Путин - големият герой, който също не можа да пребори Запада и същинския ужас УАДА. Всъщност... така като гледам руски атлети има в Рио 2016, въпреки че половината бяха хваната с мелдоний, след като вече беше забранено веществото. Или след като стана ясно, че в Сочи Русия е прикривала положителни допинг проби на свои спортисти.

Ти да видиш, дори големият Путин не можа да предпази нашата героиня Дънекова. Неудобната, която щеше да бутне режима на УАДА - тази гнусна организация, която взима проби само от нея. Болт, Фелпс и куп величия заедно с неколцината българи, които са в Рио, никога не са давали допинг проби, още повече в последната година. НИКОГА!

А всичко щеше да е наред, ако просто не беше хапвала сандвич преди пробата... и една сълза да беше пуснала, поне да изглежда автентично. Пускам я аз, но не за нея, а за българския спорт...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички