Ето кога Конър се завръща с нова битка


Ето кога Конър се завръща с нова битка
Снимка: Guliver/GettyImages

1568 0

Малко повече от седмица мина след битката между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър, но ирландецът вече планира завръщене, въпреки тежката загуба. 

Макгрегър бе принуден да се откаже в четвъртия рунд срещу Нурмагомедов, а тежката загуба на ирландеца принуди UFC да му наложи едномесечна санкция, която е стандартна след всеки един двубой в октагона.

Конър Макгрегър  обаче планира завръщане в октагона на 16 март, това обяви неговият треньор Джон Кавана, който  смята, че това ще бъде идеална дата за реванш с Хабиб Нурмагомедов.

Хабиб разкри как го наказва баща му и какво му каза преди битката с мечето

"Без значение дали мачът ще бъде срещу Хабиб Нурмагомедов или друг противник, разглеждаме варианта за 16 март - обясни Кавана. - 17 март е Денят на Свети Патрик. Пада се неделя. Представете си мач в Ню Йорк в навечерието на Свети Патрик. Това ще бъде невероятно представление. Завръщането на Конър в октагона е много реалистично", заяви Кавана. 

Междувременно пък Хабиб разкри какво го е  провокирало да излезе от клетката и да предизвика масов бой в залата. Вижте какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички