Еди Хърн обяви кога Джошуа ще се бие с Кубрат


Еди Хърн обяви кога Джошуа ще се бие с Кубрат
Снимка: Gulliver/GettyImages

3226 0

Промоутърът Антъни Джошуа Еди Хърн остана изключително доволен от решението на Международната боскова федерация да освободи световният шампион по бокс в тежка категория от задължителен мач с Кубрат Пулев. Така британецът получи специално разрешение за мач-реванш срещу Владимир Кличко.

"В момента с Антъни сме в такава позиция, че единственото, което можем да направим е да планираме мача с Владимир Кличко. Бъдещето на Джошуа е ясно, що се отнася до предстоящите му два мача", сподели Хърн пред Sky Sports

Британецът победи Кличко с нокаут в 11-ия рунд на 29 април на "Уембли" и стана световен шампион във версиите IBF, WBA и IBO, записвайки 19-а победа в 19 мача за професионалния ринг.

Хърн допълни, че за Джошуа е важно да има сигурен план и стабилност. "Боксът е спорт, в който нямаш право да бъркаш и аз съм му обещал, че това никога няма да се случи. Бъдещето засега е ясно – Владимир Кличко и после Пулев през пролетта на следващата година".

Вчера стана ясно, че двубоят между Джошуа и Кличко трябва да се състои най-късно до 2 декември, като победителят от него ще трябва задължително след това да защитава шампионския си колан срещу Кубрат Пулев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички