Джошуа: Кубрат е велик боксьор и би се получил интересен мач


Джошуа: Кубрат е велик боксьор и би се получил интересен мач
Снимка: Guliver/GettyImages

3416 0

Световният шампион по бокс в тежка категория на версиите IBF и WBA Антъни Джошуа сподели плановете си за следващите мачове. Англичанинът, коментира и възможността за бой с Кубрат Пулев, срещу когото трябва да направи задължителна защита на титлата от Международната боксова федерация.

Мачът между двамата зависи от това дали Кличко ще се съгласи на реванш срещу Джошуа, каквато клауза има в договора им.

"Надявам е, че ще има реванш с Кликчко. Ние отговорихме на очакванията, така че още един мач ще бъде нещо страхотно. Иска ми се само да нямам преживяване като в шестия рунд", каза Джошуа.

"Не се притеснявам, защото ако Кличко не се съгласи имам предизвикателство, отправено от Пулев. Той е талантлив, достатъчно опитен е, за да стигне дотук. Би се за световната титла и загуби от Кличко, но това беше в периода на доминация от Владимир. Пулев е велик боксьор и би се получил интересен мач", каза още световният шампион.

Джошуа обясни още, че не изключва и мач срещу Тайсън Фюри, тъй като това е, което иска да види публиката. "Винаги слушам какво искат хората и съм готов да се бия с него. Той е начело на моята листа, ако трябваше аз да избирам. Фюри вдигна много шум и ме предизвика", каза Джошуа пред Sky Sports. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички