България без спринтьор на финалите на Европейското първенство в зала


България без спринтьор на финалите на Европейското първенство в зала
Снимка: Фейсбук профил

935 0

Най-бързият българин в последните години - Денис Димитров, не успя да премине пресявките на 60 метра на Европейското първенство по лека атлетика в зала в Глазгоу. Така Димитров няма да има възможността да се бори за медалите в късия спринт, които ще се разпределят тази вечер.

Шампионът на България в дисциплината завърши шести в серия номер шест с 6.95 секунди. Победител в серията стана Йорис ван Гол (Холандия) с 6.71 секунди. Полуфиналите на 60 метра са от 21:20 часа българско време, а финалът от 22:50. Вчера също така квалификациите не успяха да преминат Александра Начева, Митко Ценов и Иво Балабанов.

В днешния ден в Глазгоу Тихомир Иванов ще спори за медалите във финала на дисциплината скок на височина. По програма атлетите трябва да излязат в сектора около 20 часа българско време.

В последния ден (3.03) от шампионата ще можем да наблюдаваме и Радослава Мавродиева на финала на тласкане на гюле. Финалът при жените започва от 14:20 часа българско време.

60 метра на европейското първенство по лека атлетика в зала в Глазгоу.
Шампионът на България в дисциплината завърши шести в шеста серия с 6.95 секунди.
Победител в серията стана Йорис ван Гол (Холандия) с 6.71 секунди.
Полуфиналите на 60 метра са тази вечер в 21:20 часа, а от 22:50 часа е финалът в спринта60 метра на европейското първенство по лека атлетика в зала в Глазгоу.60 метра на европейското първенство по лека атлетика в зала в ГлазгоШампионът на България в дисциплината завърши шести в шеста серия с 6.95 секунди.Победител в серията стана Йорис ван Гол (Холандия) с 6.71 секунд

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички