Ансамбълът ни обра златните медали на Световната купа в София


Ансамбълът ни обра златните медали на Световната купа в София
Снимка: БГНЕС

1007 0

Българската художествена гимнастика записа едно от най-категоричните си представяния за Световната купа, след като всички златни медали, раздадени в зала "Арена Армеец" бяха за родните представителки.

След като Невяна Владинова спечели многобоя в индивидуалната надпревара, тази вечер и ансамбълът спечели златните медали както в многобоя, така и на отделните уреди.

Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска, които играха в състав Мадлен Радуканова, Теодора Александрова, Симона Дянкова, Елена Бинева и Лаура Траатс, бяха безупречни в съчетанието си с три топки и две въжета и получиха 18.400, за което бяха горещо аплодирани от публиката по трибуните. След 18.150 за съчетанието си с пет обръча от вчера ансамбълът ни събра сбор от 36.550 за златните медали.

На втора позиция остана ансамбълът на Украйна, който днес получи 18.000 на три топки и две въжета, а вчера на пет обръча 18.050. Сборът на украинките е 36.050. Бронзовите медали в многобоя заслужиха гимнастичките от Беларус с 31.750 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички