Жан Тод: Състоянието на Шумахер се подобрява

Президентът на Международната автомобилна асоциация (FIA) - Жан Тод, сподели обнадеждващи факти за състоянието на легендата на Формула 1 - Михаел Шумахер. През 2013 година седемкратният световен шампион получи черепно-мозъчна травма, след като падна по време на ски в Алпите. Оттогава насам семейството и близките му стриктно пазят състоянието му в тайна.

"Винаги подбирам внимателно думите си в подобни заявления, но състоянието на Шумахер наистина се е подобрило. С него гледаме "Формула 1" в дома му в Швейцария. Михаел не се предава, продължава да се бори. Шумахер е в добри ръце, за него се полагат големи грижи", заяви Тод, цитиран от Radio "Montecarlo".

Жан Тод: Виждам редовно Шумахер и сме по-близки от преди

Президентът на ФИА Жан Тод разкри през германския "Sport Bild", че редовно контактува с легендата на Формула 1 Михаел Шумахер и дори сега двамата...

"Очевидно, че нашето приятелство не може да бъде същото като преди, защото в момента го няма същото общуване. Но Михаел заедно със семейството си продължава да се бори", допълни шефът на "FIA". Вижте в този материал каква беше последната добра новина, свързана със състоянието на големия пилот.

Още по темата

Please select answer!