Версиите: Повреда в хидравликата или висока скорост убили Тодор Славов


Версиите: Повреда в хидравликата или висока скорост убили Тодор Славов
Снимка: auto-press.net.

3350 0

Рали пилотът Тодор Славов загина по-рано днес след ужасен инцидент на състезанието "Твърдица-Елена". Автомобилът му Фиат Пунто S2000 е излетя от трасето, след което се е удари в мантинелата, а впоследствие падна в коритото на реката, влачейки се стотина метра.

Една от версиите за инцидента е повреда в хидравличната система на фиата. Този проблем е възникнал вчера, когато екипажът отново катастрофира и едно от колелетата на колата се откъсна.

Днес обаче Тодор Славов отново стартира. Според присъстващите именно тази повреда е попречила на пилота въобще да направи опит да завие, след което е излетял от пътя.

Втората версия е, че Славов е влязъл с висока скорост в завоя, в резултат на което колата му се е ударила в мантинелата и е излетяла в пропастта.

Третата причина за инцидента, която ще се разследва, е пилотска грешка.

Според кмета на Твърдица Атанас Атанасов автомобилът е катастрофирал на прав участък с лек завой в близост до рудник Твърдица, на около 10 км от града. Атанасов каза, че пътното платно не е било мокро или хлъзгаво, пише "Фокус". Тепърва ще се разледват причините за трагедията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички