Сульо и Пульо се редят за мястото на Розберг в Мерцедес


Сульо и Пульо се редят за мястото на Розберг в Мерцедес

1325 0

Паскал Верлайн е фаворит да заеме мястото на Нико Розберг в Мерцедес според световните букмейкъри. След като вчера Розберг обяви оттеглянето си от спорта, веднага започнаха предположения кой може да го замести в екипа на Сребърните стрели.

22-годишният Верлайн е протеже на Мерцедес, през изминалия сезон показа добра скорост в екипа на Мейнър и спечели единствената точка за тима. Той е германец и е един от малкото пилоти, които не са сключили договор за 2017 г. Затова залози за него към момента се приемат при коефициент 2.10 (ако заложиш 10 евро, вземаш общо 21).

След него се нарежда Фернандо Алонсо с коефициент 3.00. Испанецът има договор с Макларън за следващия сезон, но е заявявал преди, че би карал за тима на Мерцедес. И ако разполага с най-добрата кола, ще спечели отново световната титла.

На трето и четвърто място са Валтери Ботас и Себастиан Фетел, залози за които се приемат при коефициенти съответно 5.00 и 6.00. Двамата имат договори с Уилямс и Ферари, но след разочароващия изминал сезон и за двамата те може да се опитат да прекратят контрактите си преждевременно.

Шансовете на Есетбан Окон, който подписа с Форс Индия, се оценяват с 15.00, а тези на Макс Верстапен с 21.00. Едва след тях идва Дженсън Бътън с 26.00, който има договор с Макларън, но е ясно, че няма да кара за тима през 2017 г. Освен това той се разбира добре с Хамилтън, с който бяха съотборници в Макларън в периода 2010-2012 г./ClubS1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички