Семейството на Шумахер ще празнува победите и рекордите му навръх 50-годишния му юбилей


Семейството на Шумахер ще празнува победите и рекордите му навръх 50-годишния му юбилей

2211 0

Семейството на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер заяви, че ще празнуват неговите победи и рекордите му в четвъртък, когато легендарният пилот навършва 50 години. Германецът не успя да празнува подобаващо последните си седем рождени дни заради злощастния инцидент през 2013 година.

От тогава досега Шумахер не е виждан в публичното пространство, като неговото семейство предпочита да запази в тайна неговото физическо състояние. Бившия пилот на Ферари се възстановява в своя дом в Швейцария.

"Можете да бъдете сигурни, че той се намира в най-сигурните ръце. Моля да ни разберете, че следваме желанието на Михаел да запазим толкова чувствителна тема като здравето му в тайна", споделят от семейството на великия пилот.

Навръх 50-годишния юбилей на Шумахер неговото семейство ще пуснат официалното приложение "Михаел Шумахер", където ще има "виртуален музей", в който да се разглеждат успехите на германеца.

Междувременно двукратният световен шампион Фернандо Алонсо посочи кой е най-трудният съперник, срещу когото се е изправял в цялата му кариера. Кой е той и какво каза испанецът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички