Себастиан Фетел вярва, че Ферари може да спечели титлата


Себастиан Фетел вярва, че Ферари може да спечели титлата
Снимка: БГНЕС

1205 0

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел разкри, че неговият тим е можел да се представи още по-силно по време на първите състезания за сезона във Формула 1. Четирикратният световен шампион триумфира в две от петте надпревари до момента (Гран При на Австралия и Гран При на Бахрейн), но в останалите не успя да се справи с конкуренцията на основните съперници от Мерцедес.

„Бяхме водачи и в петте състезания и спокойно можехме да ги спечелим ако нещата се бяха развили по различен начин. Понякога късметът е на твоя страна, понякога не е, но все пак сезонът е тепърва пред нас", заяви Фетел.

"Както казах обаче най-важното бе, че бяхме в челото. Въпреки че преди състезанията нещата невинаги бяха идеални за нас, успяхме да бъдем конкурентоспособни и това е, което има значение. Определено не се притесняваме, че ще успеем да спечелим точките, които ни се полагат, защото разполагаме със солидна основа – добър болид и екип, който взима правилните решени”, допълни още германецът.

Във временното класиране при пилотите Фетел продължава да води с актив от 104, на 6 пред трикратния световен шампион Люис Хамилтън (Мерцедес).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички