Пилотите масово ще бойкотират кръга по картинг в Хасково


Пилотите масово ще бойкотират кръга по картинг в Хасково

1658 0

Масов бойкот от страна на пилотите ще има за 4-ия кръг от шампионата по картинг в Хасково. Много от състезателите от всички класове са недоволни от непрозрачното управление във федерацията и налагането на еднолични решения в последно време.

Сред пилотите, които няма да участват, са лидерите в Ротакс Джуниър и Ротакс Макс Христо Пенов и Любомир Гърков, водачът в Мини Никола Цолов, Лора Христова и Паоло Христов в Ротакс Джуниър, Емил Иванов от Мини и др.

Екипът на Иван Влъчков, който е сред водещите състезатели във висшия клас KZ2, е против кадруването в спорта и особено назначаването на Деян Заяков за технически комисар за предстоящия кръг в Хасково.

Отборът на Влъчков иска среща между отделните страните за изясняване на случая и подкрепя гръцкия технически комисар Паскалис Паскалидис заради неговия професионализъм и безпристрастност.

Председателят на клуба Хидролифт Валентин Йосифов, който е бивш член на управителния съвет, също изрази подкрепата си към протеста, като по думите му членът на УС Росен Коларов еднолично определя кой да бъде технически комисар на състезанията.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички