Люис Хамилтън призна, че може да смени Мерцедес за Ферари


Люис Хамилтън призна, че може да смени Мерцедес за Ферари
Снимка: Getty Images/Guliver

1503 0

Пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън заяви, че в бъдеще не изключва възможността да премине в отбора на Ферари. "Днес е трудно да си се представя в друг отбор. Мерцедес е моето семейство. Същата ситуация беше и при престоя ми в Макларън, осъзнах, че искам да променя нещо - да докажа на всички, че съм способен да побеждавам в различни отбори", коментира британецът, цитиран от Autosprint.

"Знаех, че мога да побеждавам не само в Макларън, но ми се искаше да го докажа. Сега не мисля да напускам Мерцедес и да отида в друг отбор, за да спечеля и с тях, но никога не казвай никога", допълни 5-кратният шампион във Формула 1.

ХАМИЛТЪН ВЕЧЕ Е НОМЕР 1 В ИСТОРИЯТА ПО ПОЛПОЗИШЪНИ

В края на миналата година Хамилтън заяви категорично, че не би могъл да си представи да кара за Ферари. "Не мога да си представя, че ще отида във Ферари и не мисля, че това ще се промени някога. С Мерцедес съм свързам 13 години, тук съм по-дълго от много други служители. Във Формула 1 представям Мерцедес вече 10 години, това е повече от всеки друг пилот в историята. Това означава много за мен", каза тогава британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички