Как ще подходи Хамилтън към невъзможната си мислия във Формула 1


Как ще подходи Хамилтън към невъзможната си мислия във Формула 1
Снимка: Guliver/Getty Images

1372 0

Кръг преди края на сезона във Формула 1, настоящият световен шампион Люис Хамилтън заяви, че ще се бори до последно, за да защити титлата си. Пилотът на Мерцедес спечели последните три състезания, с което се доближи на 12 точки зад своя съотборник Нико Розберг в подреждането. Германецът обаче ще триумфира с титлата ако успее да завърши сред първите трима в последния старт за сезона за Гран При на Абу Даби.

„Сезонът ми не може да бъде определен като перфектен и като цяло съм изправен пред почти невъзможна мисия, каквото и да направя този уикенд. Но не мога и няма да се предам. Никога не знаеш какво може да се случи, колкото и невероятно да звучи”, заяви Хамилтън в интервю за сайта formula1.com.

„Ще бъда горд от себе си и от това, което постигнах при условие, че дам абсолютния максимум, на който съм способен. Независимо от крайния развой, аз съм горд от всеки един, който бе част от постигнатите успехи в последните няколко години. Подготвям се за това състезание като всяко друго. Искам да спечеля и ще дам всичко от себе си да завърша сезона по най-добрия начин”, допълни още трикратният световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички