Фетел не се отказва от борбата за титлата


Фетел не се отказва от борбата за титлата
Снимка: Gulliver/GettyImages

994 0

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че не се е отказал от борбата за титлата във Формула 1. Въпреки разочароващите резултати в последните няколко състезания, германецът вярва, че има своите шансове да се пребори с Люис Хамилтън за първото място в края на сезона. Четири кръга преди края пилотът на Мерцедес води с преднина от 59 точки пред втория Фетел.

„Мисля, че все още имаме своите шансове, затова трябва да останем концентрирани върху нашата цел. Разполагаме със страхотна кола, с която можехме да спечелим последните две състезания. Не успяхме да го направим, но това не значи, че не можем да спечелим тези до края на сезона. Вече сме концентрирани именно върху тях“, заяви Фетел преди надпреварата за Гран При на САЩ този уикенд.

На пистата в Остин четирикратният световен шампион ще опита да запише петата си победа през сезона, с което да съкрати изоставането си от Хамилтън.

„Като цяло мисля, че до момента представянето ни през годината бе добро. Въпреки че някои хора могат да се съсредоточат основно върху последните две състезания, които не бяха добри за нас, все пак смятам, че отборът прогресира много в сравнение с миналия сезон. Вероятно никой не е очаквал да сме толкова силни, колкото сме сега“, коментира още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички