Набих го, защото го обичах: Майк Тайсън за своя промоутър


Набих го, защото го обичах: Майк Тайсън за своя промоутър
Снимка: GettyImages

5792 0

Легендарният Майк Тайсън разкри, че навремето е ритал и бил своя промоутър - Дон Кинг, поради любовта си към него. Отношенията между двамата бяха развалени след позицията на Кинг относно някои финансови сделки.

Тайсън обвини промоутъра си, че го е измамил за милиони долари по време на съвместната им работа. Боецът заведе дело срещу него с иск за 100 млн. долара през 1998 г., като в крайна сметка от тях печели 14 млн.

"Шофирахме и следващото нещо, което се сещам, е че откачих и го сритах. Веднага щом го ритнах в тила, той наби спирачките, а в момента щом спряхме, го набих в колата", коментира "железния".

"Опитах се да накарам момичето, което стоеше на предната седалка, да го държи, за да не може да избяга, защото не можах да го ударя както исках.

Когато го пуснах, той слезе от колата. Опитах се да го хвана, но той направи малък завой и се завърна в нея. Потегли и ме остави на магистралата. 

Тогава дойде един от охранителите му с Ролс Ройс, тъй като мислеше, че сме закъсали. Излезе, а аз бях ядосан, защото беше охрана на Дон. Ударих го и него и остана по средата на улицата. 

Дойде патрулката и излезе един човек. Аз имах кокаин и марихуана в една кутия, която приятелката ми държеше. Полицаят ни качи в колата, закара ни до хотела и ме попита 'Добре ли сте, г-н Тайсън'? Аз му благодарих. 

Зарязахме огромни количества кокаин и марихуана, а един човек лежеше по средата на пътя. Трябваше да ме опандизят, но не ме попитаха нищо. Мислех, че ни води до участъка, но ни отпрати направо в хотела. 

Съжалявам, че го направих, но той се е**ваше с парите и не правеше нещата правилно. Обикновено бих избрал да оправя нещата по законния начин, но го обичах. Това бяха семейни простотии. Понякога трябва да се държите със семейството си като с непознати, за да може то да се държи с вас като семейство", допълни великият боец. 

Ето какво разкри Тайсън за живота си в затвора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички