В лагера научили за контузията на Пулев по грозен начин


В лагера научили за контузията на Пулев по грозен начин
Снимка: Getty Images/Guliver

3252 0

В лагера на Антъни Джошуа се е развила много сериозна драма около контузията на Кубрат Пулев. Оказва се, че всички са научили новината от социалните мрежи, след като излезе информацията, че Кобрата има частично разкъсан гръден мускул.

Никой от "Зауерланд" обаче не е потърсил Еди Хърн, за да му обясни ситуацията. Промоурътър и организатор на боксовата вечер на стадион "Принсипалити" в Кардиф е разбрал новината за травмата от тренора на Антъни Джошуа - Роб МакКракън. Той се е обадил на Хърн с думите "интернет гърми, че Пулев е контузен", обясни самият промоутър пред "IFL TV".

Последвали са тежки часове за Хърн, който все пак се е свързал с човек от лагера на Кобрата, който му е обяснил, че положението не е никак добре. Тогава е взето и решението Пулев да отпадне от битката за титлата.

Интересен факт е, че Еди Хърн е имал пожарен вариант. Той обясни, че още преди 6-7 седмици се е разбрал с Карлос Такам, който е бил в "изчаквателна позиция". Идеята е била той да заеме мястото на Пулев, ако поради някаква причина българинът не може да излезе на ринга. Идеята е да не се разпада събитието, от което Джошуа ще заработи поне 20 милиона паунда, а самият промоутър - почти двойно повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички