"Ще се бием в телефонна кабина": Шампионът на UFC се закани на Тайсън Фюри


"Ще се бием в телефонна кабина": Шампионът на UFC се закани на Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images/Gulliver

1867 0

Франсис Нгану не се е отказал да се бие с Тайсън Фюри на боксовия ринг, въпреки че признава, че ще отсъства за дълго. 35-годишният шампион на UFC в тежка категория претърпя операция на коляното, след като пострада по време на двубоя си срещу Чирил Гане.

Очаква се той да не може да се състезава до края на годината. Въпреки това Нгану обеща да се завърне възможно най-скоро, след като получи травмата през януари. Хищникът се обръща към Циганския крал на фона на съобщенията за разрив с президента на UFC Дана Уайт.

33-годишният Фюри в момента тренира в родния си град Моркамб, където се подготвя за първия си двубой на британска земя от четири години насам. Дългоочакваният сблъсък на шампиона на WBC в тежка категория с британския му съперник Дилиън Уайт беше окончателно потвърден по-рано тази година.

Нгану обаче все още вярва, че това ще се случи по един или друг начин, след като кракът му бъде напълно излекуван. Той заяви в канала си в YouTube: "Не ме интересува какво ще бъде, просто мисля, че ще се бия срещу Tайсън Фюри."

"Може да е в телефонна кабина или където и да е, но битката ще се състои. Очевидно е, че той няма да дойде в ММА. Това не е нещо, което би се случило. По принцип в тежка категория, когато видите двама тежкоатлети да се бият в октагона или на ринга, всеки може да нокаутира всеки, това е факт", каза той. Понастоящем Нгану е в серия от шест победи, като всички, с изключение на една, са постигнати с нокаут. Ето на какъв етап е възстановяването му от тежката контузия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички