Саудитска Арабия приема реванша между Усик и Джошуа


Саудитска Арабия приема реванша между Усик и Джошуа
Снимка: Getty Images

3048 0

Реваншът между Олександър Усик и Антъни Джошуа може да се проведе в Саудитска Арабия. Това съобщи промоутърът на украинеца Александър Красюк пред BBC.

Усик ще се изправи срещу британеца Джошуа, след като го победи миналата година, за да стане единен шампион в тежка категория, като дискутираните дати към момента са 25 юни и 2 юли. 

Въпреки това Красюк не изключва възможността мачът да се проведе и в друга държава. 

Джошуа може да се завърне в Саудитска Арабия, след като си върна поясите за световната титла, като победи мексиканеца Анди Руис-младши в столицата Рияд през декември 2019 г., след като беше нокаутиран от мексиканеца при шокиращо поражение с нокаут шест месеца по-рано.

Усик спечели поясите на WBA, WBO и IBF от Джошуа с единодушно решение по точки на лондонския Тотнъм Хотспър Стейдиъм през септември.

Реваншът с 32-годишния Джошуа първоначално беше насочен за май , но беше отложен, след като Уиск влезе в армията на Украйна през март след руската инвазия. 35-годишният боксьор напусна родината си, където помагаше в отбраната на страната, на 23 март.

Той потвърди реванша два дни по-късно в публикация в Instagram, казвайки: "Реших да започна подготовка за реванш с Антъни Джошуа."

Междувременно вижте какво каза Майк Тайсън относно реванша между Усик и Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички