От лагера на Фюри: Искат бой с Джошуа още тази година


От лагера на Фюри: Искат бой с Джошуа още тази година
Снимка: Getty Images/Guliver

2924 0

От "Топ Ранк", агенцията, която представлява Тайсън Фюри вече знаят кой трябва да е следващият съперник на боксьора, ако победи Дионтей Уайлдър. От промоутърската кампания "ще натиснат" още тази година за двубой със световния шампион Антъни Джошуа.

Фюри и Уайлдър ще се изправят един срещу друг в дългоочакван реванш, като вече се появиха информации, че може да има и трети, независимо от резултата. Джошуа обаче може да провали тези планове. "В бизнеса съм от 25 години, понякога има интерес към даден боксьор, но не е задължително да има такъв за мач. Хората искат да видят Джошуа, но искат да го видят срещу най-добрите. Точно, както искат да видят Фюри и Уайлдър", заяви шефът на "Топ Ранк" Тод де Бюф.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg

"Докато имаме инерция, наистина искам да видя бой между Фюри и Джошуа още тази година. Да ковем желязото, докато е още горещо. Фюри го очаква много тежък мач срещу Уайлдър, но вярвам, че това прави двубоите интересни", допълни още той, като добави, че бой между Фюри и Джошуа ще събуди огромен интерес и във Великобритания, и в САЩ. А какви ще са хонорарите на Фюри и Уайлдър за реванша - може да видите в този материал.

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички