Кубрат Пулев: Хърн и Джошуа искаха британец да ръководи мача ни


Кубрат Пулев: Хърн и Джошуа искаха британец да ръководи мача ни
Снимка: Gulliver/GettyImages

15102 0

Българската звезда в бокса Кубрат Пулев разкри, че екипът на следващия му съперник - Антъни Джошуа, е искал британски съдия да ръководи предстоящата битка. Както е известно, двамата ще се срещнат на ринга през юни тази година, тъй като Пулев е задължителен претендент за титлата на британеца на IBF.

"Аз съм по-добрият, по-подготвеният, по-бързият. Ние се съобразихме с техните условия, тъй че ще трябва и те да се съобразят. Извоювахме съдията на ринга да не е британец. Те обаче искат да се бием в Англия, защото ги е страх. Ще победя, сигурен съм", коментира Пулев пред bTV.

Боксьорът заяви, че промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, е имал "пъклен план" да заобиколят мача с него и да се бият срещу Тайсън Фюри, директно за обединение на всички важни титли в тежка категория.

"Юли месец ще има трети мач между тях (Фюри и Уайлдър; б.р.). Затова и на Еди Хърн му пропадна пъкленият план Джошуа да заобиколи мача с мен. Сега отново подготвяме договора и се очаква той да е готов до 3-4 дни. Мачът между Фюри и Уайлдър няма да пропадне, тъй като те имат договор за трети двубой. И Боб Аръм го потвърди", допълни Кобрата. А кои са трите причини, поради които Джошуа не може да заобиколи мача с българина вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички