Ковальов като Кубрат Пулев и Тайсън: Целува непознати жени и вилнее в самолети


Ковальов като Кубрат Пулев и Тайсън: Целува непознати жени и вилнее в самолети
Снимка: Getty Images

2409 0

Българският боксьор Тервел Пулев се подготвя за един от най-тежките си мачове на боксовия ринг. В  неделя сутрин (15 май) Тервел ще се изправи срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов в битка, която може да изведе българина до мач за световната титла в полутежка категория.

Следете Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

Руснакът е култова фигура във бокса, която определено предизвиква респект сред съперниците си. Той е носител на пет световни титли в периода 2013 до 2019 г. Освен с изявите си на ринга и със сръчните удари, с които нанася тежки нокаути, 39-годишният състезател често се замесва в скандали извън бойния спорт.

Прочут с влечението си към алкохола, боксьорът беше принудително свален от самолет през 2019 година, тъй като е посегнал на жена. Случката се е разиграла две седмици по-рано, но информацията е огласена със закъснение. 

Той е стиснал ръцете на пътничката и се е опитал да я целуне, а след това гневно е хвърлял банкноти по нея. Жената се е просълзила и е сигнализирала на екипажа в самолета, които предприемат действия и извеждат Ковальов от останалите пътници.

Следете Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

В разгара на лятото - месеци след избухването на пандемията от коронавирус, кубинският боец Съливан Барера иронизира евентуалния си съперник от Русия, заради проблемите му с алкохола. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг, но двубоят пропадна заради тогавашната обстановка.

" Само се надявам Ковальов да не се върне към водката. Всички знаем какво му причинява алкохолът и се надявам, че това не е причината да не бъде пренасрочен двубоят ни. Наистина искам тази битка. Вложих всичко в него. Дори се съгласих да му дам допълнителни 5 килограма, за да не му се налага да тренира прекалено усилено. Какъв е проблемът сега?", каза Барера по адрес на руснака. Сега обаче Сергей Ковальов е амбициран да нанесе загуба на българина Тервел Пулев.

Следете всичко най-интересно около предстоящия мач на Тервел Пулев в Sportlive.bg

Следете Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички